Skip to main content

Wesela

Oferta

Dzień ślubu oraz przyjęcie weselne jest dla Pary Młodej ważnym i pięknym wydarzeniem. Warto pomyśleć, aby wszystko w tym dniu było romantyczne i wyjątkowe.

Oddajemy do Państwa dyspozycji salę mieszczącą do 400 osób ze specjalnie wydzielonym parkietem do tańca. Do każdej z sal przylega patio na 30 i 50 osób.

Organizując przyjęcie zapewniamy:

  • tradycyjne powitanie chlebem i solą przez Rodziców lub obsługę
  • uroczysty wjazd tortu weselnego /przy zgaszonym świetle/
  • przytulny pokój dla Nowożeńców
  • patio przylegające do Sali Weselnej
  • dekoracja stołów – świeczniki ze świecą, serwetki
  • pokrowce na krzesła, ustawienie stołów wg życzenia
  • obsługę kelnerską podczas całego przyjęcia
  • czerwony dywan na wejściu do Sali Weselnej
  • park rozrywki dla dzieci w okresie maj-wrzesień
  • parking na terenie obiektu
Dzieci do 5 roku życia
gratis!

Kulinaria

Smaczna kuchnia to nieodzowny element udanej uroczystości. Dlatego przykładamy wszelakich starań, by zapewnić naszym Gościom niezwykłe doznania smakowe w tym niepowtarzalnym dniu.

Dania przez nas serwowane to wyjątkowe kompozycje, rozpieszczające podniebienia zarówno dorosłych, jak i najmłodszych. Serwujemy wyjątkowe dania, przekąski, sałatki, zupy, potrawy mięsne i rybne, wiele rodzajów ciast i desery.

Sprawimy, że każdy, nawet najbardziej wymagający Gość doceni talent kulinarny, którym szczyci się nasza wyjątkowa kuchnia.

Menu okolicznościowe

Wesela

285 /os.

  • Zupa

    • Rosół z makaronem, zieloną pietruszką i marchewką

    • Krem brokułowy
    • Krem pieczarkowy
    • Krem porowo-cytrynowy
    • Krem pomidorowo-ziołowy
  • II danie

    3 porcje na osobę
    • Ryba smażona z naszego stawu w sosie koperkowym lub porowym
    • Tradycyjny kotlet schabowy
    • Tradycyjna rolada wieprzowa z boczkiem, ogórkiem i cebulką
    • Kotlet de volaille z serem i masłem
    • Kieszonki drobiowe z serem wędzonym, porem, suszoną morelą, żurawiną w sezamowej panierce, Tradycyjny kotlet schabowy
    • Kulki drobiowe z serkiem topionym i szczypiorkiem w panierce
    • Trybowane udko z kurczaka nadziewane suszonymi pomidorami, fetą, zieloną pietruszką w otulinie z boczku
  • Dodatki

    • Ziemniaki gotowane z koperkiem, frytki, kluski półfrancuskie lub śląskie
    • Kapusta zasmażana, buraczki, zestaw surówek
    • Warzywa na parze z masłem i bułka tarta
    • Sosy
    • Kompot, woda z cytryną
  • Serwis kawowy

    3 PORCJE NA OSOBĘ
    • Różne rodzaje ciast
    • Deser lodowy z owocami i polewą czekoladową
    • Kawa, herbata
  • Zimne przekąski

    3 porcje /os.
    • Mix mięs w galarecie
    • Kompozycja serów w towarzystwie owoców, orzechów, oliwek
    • Galart drobiowy lub wieprzowy
    • Ryba w zalewie octowej
    • Ryba po japońsku
    • Półmisek: wytrawnych babeczek, przekąsek na grzance czosnkowej oraz z ciasta francuskiego
    • Sałatki: jarzynowa, z kurczaka (groszek, kukurydza, prażone pestki dyni), zielona (mix sałat, ser lazur, pomidory koktajlowe, winogrono, sos miodowo-musztardowy), śledziowa z ananasem
  • Kolacja

    1 porcja /os.
    • Barszczyk czerwony z paluszkiem
    • Golonka gotowana z kapustą z grzybami
    • Rolada z mięsa mielonego w sosie myśliwskim
    • Pierogi ruskie okraszone boczkiem z cebulą
  • Śniadanie

    • Żurek staropolski z kiełbasą

Justyna Panfil

Manager
Na Państwa życzenie przygotujemy indywidualną ofertę, dostosowaną do Państwa oczekiwań.