Imprezy okolicznościowe
Kompleks Magnolia to idealne miejsce na organizację imprez okolicznościowych w gronie kochającej rodziny, najbliższych przyjaciół oraz bliskich współpracowników. Oferujemy zróżnicowane menu dostosowane do Państwa potrzeb i upodobań.
Przyjmujemy zlecenia na wszelkiego rodzaju spotkania, zawsze służąc fachową radą i pomocą w organizacji.
Jesteśmy otwarci na Państwa życzenia. Każde przyjęcie traktujemy ze szczególną uwagą. Indywidualne podejście do każdego klienta stwarza możliwość realizacji własnej wizji uroczystości.
Zorganizujemy dla Państwa:
komunie
chrzciny
pogrzebiny
wieczory panieńskie
wieczory kawalerskie
zaręczyny
rocznice śluby
urodziny
imieniny
osiemnastki
jubileusze
zjazdy rodzinne
spotkania absolwentów
bankiety
imprezy integracyjne
turnieje
wigilie
Oddajemy do dyspozycji:
-
sala bankietowa na 400 osób z dużym wydzielonym parkietem do tańca
-
dwa patia przystosowane do małych imprez okolicznościowych na 50 i 30 osób
-
sala kameralna na 50 osób przy oczku wodnym z wydzielonym parkietem do tańca
-
salę na 25 osób
Proponujemy:
-
indywidualne menu skomponowane przez naszego kucharza
-
obsługa kelnerska podczas imprezy
-
dekoracja sali
-
obsługa imprezy przez didżeja (dodatkowo płatne)
Kulinaria
Smaczna kuchnia to nieodzowny element udanej uroczystości. Dlatego przykładamy wszelakich starań, by zapewnić naszym Gościom niezwykłe doznania smakowe w tym niepowtarzalnym dniu.
Dania przez nas serwowane to wyjątkowe kompozycje, rozpieszczające podniebienia zarówno dorosłych, jak i najmłodszych. Serwujemy wyjątkowe dania, przekąski, sałatki, zupy, potrawy mięsne i rybne, wiele rodzajów ciast i desery.
Sprawimy, że każdy, nawet najbardziej wymagający Gość doceni talent kulinarny, którym szczyci się nasza wyjątkowa kuchnia.
Menu okolicznościowe
120 zł /os.
-
Zupa
-
Rosół z makaronem, zieloną pietruszką i marchewką
-
Krem brokułowy
-
Krem pieczarkowy
-
Krem porowo-cytrynowy
-
Krem pomidorowo-ziołowy
-
-
II danie
2 porcje na osobę-
Kotlet de volaille z serem i masłem
-
Rolada wieprzowa z boczkiem, ogórkiem, cebulką
-
Kieszonki drobiowe z serem wędzonym, porem, suszoną morelą, żurawiną w sezamowej panierce
-
Rulon drobiowy nadziewany pieczarkami, papryką, pomidorami w panierce
-
-
Dodatki
-
Ziemniaki gotowane z koperkiem, frytki
-
Zestaw surówek
-
Kapusta zasmażana z boczkiem
-
Sos pieczeniowy
-
Kompot, woda z cytryną
-
-
Serwis kawowy
2 porcje na osobę-
Różne rodzaje ciast
-
Kawa, herbata
-
Menu okolicznościowe
155 zł /os.
-
Zupa
-
Rosół z makaronem, zieloną pietruszką i marchewką
-
Krem brokułowy
-
Krem pieczarkowy
-
Krem porowo-cytrynowy
-
Krem pomidorowo-ziołowy
-
-
II danie
2 porcje na osobę-
Kotlet de volaille z serem i masłem
-
Kieszonki drobiowe z serem wędzonym, porem, suszoną morelą, żurawiną w sezamowej panierce
-
Rolada drobiowa z serkiem topionym i szczypiorkiem otulona boczkiem
-
Rulon schabowy z farszem paprykowo-pieczarkowo-pomidorowym w panierce
-
Filet z kurczaka w panierce serowej
-
Karczek pieczony nadziewany porem
-
-
Dodatki
-
Ziemniaki gotowane z koperkiem, frytki
-
Zestaw surówek
-
Kapusta zasmażana z boczkiem
-
Sos pieczeniowy
-
Kompot, woda z cytryną
-
-
Serwis kawowy
2 porcje na osobę-
Różne rodzaje ciast
-
Kawa, herbata
-
-
Zimne przekąski
3 porcje /os.-
Mix mięs w galarecie
-
Galart drobiowy
-
Ryba w zalewie octowej
-
Mix wytrawnych babeczek faszerowanych sałatkami
-
Łosoś wędzony na grzance czosnkowej z musem caparowym i rukolą
-
Sałatki: jarzynowa, z kurczakiem (groszek, kukurydza, prazony słonecznik), ryżowa z warzywami, big-mac (mięso mielone, warzywa, prażona cebulka)
-
Menu okolicznościowe
195 zł /os.
-
Zupa
-
Rosół z makaronem, zieloną pietruszką i marchewką
-
Krem brokułowy
-
Krem pieczarkowy
-
Krem porowo-cytrynowy
-
Krem pomidorowo-ziołowy
-
-
II danie
2 porcje na osobę-
Kotlet de volaille z serem i masłem
-
Kieszonki drobiowe z serem wędzonym, porem, suszoną morelą, żurawiną w sezamowej panierce
-
Trybowane udko z kurczaka nadziewane suszonymi pomidorami, fetą, zieloną pietruszką w otulinie z boczku
-
Filet z kurczaka w serowej panierce
-
Sznycel wieprzowy z pieczarkami, papryką i cebulką
-
Rolada wieprzowa z boczkiem, ogórkiem i cebulką
-
Kulki drobiowe z serkiem topionym i szczypiorkiem w panierce
-
-
Dodatki
-
Ziemniaki gotowane z koperkiem, frytki
-
Zestaw surówek
-
Kapusta zasmażana z boczkiem
-
Sos pieczeniowy
-
Kompot, woda z cytryną
-
-
Serwis kawowy
2 porcje na osobę-
Różne rodzaje ciast
-
Kawa, herbata
-
-
Zimne przekąski
2,5 porcji /os.-
Mix mięs w galarecie
-
Galart drobiowy
-
Ryba w zalewie octowej
-
Mix wytrawnych babeczek faszerowanych sałatkami
-
Łosoś wędzony na grzance czosnkowej z musem caparowym i rukolą
-
Sałatki: jarzynowa, z kurczakiem (groszek, kukurydza,prazony słonecznik), ryżowa z warzywami, big-mac (mięso mielone, warzywa, prażona cebulka)
-
-
Kolacja
1 porcja /os.-
Barszcz czerwony z paluszkiem
-
Szaszłyk drobiowy lub wieprzowy
-
Krokiety z farszem (wędlina, pieczarki, ser, papryka, mozzarella)
-
Menu okolicznościowe
190zł /os.
-
Zupa
-
Rosół z makaronem, zieloną pietruszką i marchewką
-
-
II danie
3 porcje na osobę-
Rolada wieprzowa z boczkiem, ogórkiem, cebulką
-
Karczek pieczony
-
Kotlet de volaille z serem i masłem
-
Kieszonki drobiowe z serem wędzonym, porem, suszoną morelą, żurawiną w sezamowej panierce
-
Trybowane udko z kurczaka nadziewane suszonymi pomidorami, fetą, pietruszką, otulone boczkiem
-
Rulon schabowy z farszem paprykowo-grzybowo-pomidorowym w panierce
-
Chrupiący filet z kurczaka
-
-
Dodatki
-
Ziemniaki gotowane z koperkiem, frytki
-
Zestaw surówek
-
Kapusta zasmażana z boczkiem
-
Sos pieczeniowy
-
Kompot, woda z cytryną
-
-
Serwis kawowy
2 porcje na osobę-
Różne rodzaje ciast
-
Kawa, herbata
-
-
Zimne przekąski
2,5 porcji /os.-
Galantynki na dwa sposoby
-
Schab ze śliwką otulony majerankiem
-
Rolada wieprzowa z warzywami
-
Schab z musem caparowo-chrznowo-jajecznym
-
Galarciki drobiowe
-
Ryba w zalewie octowej
-
Sałatki: jarzynowa, z kurczakiem (warzywa, prażony słonecznik), zielona (ser lazur, pomidorki cherry, winogrono, pestki dyni, sos miodowo-musztardowy), ryżowa z warzywami
-
-
Kolacja
1 porcja /os.-
Barszczyk czerwony
-
Nuggetsy z kurczaka w panierce serowej z sosem koktajlowym (majonez, ketchup)
-
Strogonow drobiowy podany z grzanką czosnkową
-
Menu okolicznościowe
od 45 zł /os.
-
Zupa
-
Rosół z makaronem, zieloną pietruszką i marchewką
-
-
II danie
2 porcje na osobę-
Tradycyjny kotlet schabowy
-
Kotlet de volaille z masłem i serem
-
Karczek pieczony
-
Rolada wieprzowa z boczkiem, ogórkiem, cebulką
-
Rolowane kurczę ze szpinakiem, fetą, w panierce
-
-
Dodatki
-
Ziemniaki gotowane z koperkiem, frytki
-
Zestaw surówek
-
Kapusta zasmażana z boczkiem
-
Sos pieczeniowy
-
Kompot, woda z cytryną
-
-
Serwis kawowy
2 porcje na osobę-
Różne rodzaje ciast
-
Kawa, herbata
-
Menu okolicznościowe
175 zł /os.
-
Uroczysta kolacja
2 porcje na osobę-
Medaliony z kurczaka w chrupiącej skorupce
-
Kotlet de volaille z masełkiem, serem i zieloną pietruszką
-
Kulki drobiowe z serkiem topionym i szczypiorkiem
-
Tradycyjny kotlet schabowy
-
Roladka ze schabu nadziewana salami i serem
-
Marynowany karczek z grillowanymi warzywami
-
-
Zupa
-
Rosół z makaronem, zieloną pietruszką i marchewką
-
Krem brokułowy
-
Krem pieczarkowy
-
Krem porowo-cytrynowy
-
Krem pomidorowo-ziołowy
-
-
Dodatki
-
Ziemniaki gotowane z koperkiem
-
Frytki
-
Sos pieczeniowy
-
Ketchup
-
Bukiet suruwek
-
-
Słodki bufet
2 porcje na osobę-
Ciasto
-
Kawa i herbata
-
-
Zakąski
2 porcje na osobę-
Półmisek mięs, wędlin i galaretek
-
Półmisek przekąsek „na raz”
-
Bukiet warzyw marynowanych
-
Grzanki czosnkowe z pomidorem, serem i bazylią
-
Sałatka gyros
-
Sałatka ryżowa z warzywami
-
Sałatka „zielona” z sosem winegret
-
-
Kolacja
1 porcja na osobę-
Barszczyk czerwony
-
Chrupiące nuggetsy z kurczaka
-
Pikantne drumsticki z kurczaka, szaszłyk drobiowy
-
Pieczone ziemniaczki, pieczywo, dipy
-
195 zł /os.
-
Uroczysta kolacja
3 porcje na osobę-
Medaliony z kurczaka w chrupiącej skorupce
-
Kotlet de volaille z masełkiem, serem i zieloną pietruszką
-
Kulki drobiowe z serkiem topionym i szczypiorkiem
-
Tradycyjny kotlet schabowy
-
Roladka ze schabu nadziewana salami i serem
-
Marynowany karczek z grillowanymi warzywami
-
-
Zupa
-
Rosół z makaronem, zieloną pietruszką i marchewką
-
Krem brokułowy
-
Krem pieczarkowy
-
Krem porowo-cytrynowy
-
Krem pomidorowo-ziołowy
-
-
Dodatki
-
Ziemniaki gotowane z koperkiem
-
Frytki
-
Sos pieczeniowy
-
Ketchup
-
Bukiet suruwek
-
-
Słodki bufet
2 porcje na osobę-
Ciasto
-
Kawa i herbata
-
-
Zakąski
3 porcje na osobę-
Półmisek mięs, wędlin i galaretek
-
Półmisek przekąsek „na raz”
-
Bukiet warzyw marynowanych
-
Grzanki czosnkowe z pomidorem, serem i bazylią
-
Sałatka gyros
-
Sałatka ryżowa z warzywami
-
Sałatka „zielona” z sosem winegret
-
-
Kolacja
1 porcja na osobę-
Barszczyk czerwony
-
Chrupiące nuggetsy z kurczaka
-
Pikantne drumsticki z kurczaka, szaszłyk drobiowy
-
Pieczone ziemniaczki, pieczywo, dipy
-