Skip to main content

Imprezy okolicznościowe

Oferta

Kompleks Magnolia to idealne miejsce na organizację imprez okolicznościowych w gronie kochającej rodziny, najbliższych przyjaciół oraz bliskich współpracowników. Oferujemy zróżnicowane menu dostosowane do Państwa potrzeb i upodobań.

Przyjmujemy zlecenia na wszelkiego rodzaju spotkania, zawsze służąc fachową radą i pomocą w organizacji.

Jesteśmy otwarci na Państwa życzenia. Każde przyjęcie traktujemy ze szczególną uwagą. Indywidualne podejście do każdego klienta stwarza możliwość realizacji własnej wizji uroczystości.

Zorganizujemy dla Państwa:

komunie

chrzciny

pogrzebiny

wieczory panieńskie

wieczory kawalerskie

zaręczyny

rocznice śluby

urodziny

imieniny

osiemnastki

jubileusze

zjazdy rodzinne

spotkania absolwentów

bankiety

imprezy integracyjne

turnieje

wigilie

Oddajemy do dyspozycji:

  • sala bankietowa na 400 osób z dużym wydzielonym parkietem do tańca
  • dwa patia przystosowane do małych imprez okolicznościowych na 50 i 30 osób
  • sala kameralna na 50 osób przy oczku wodnym z wydzielonym parkietem do tańca
  • salę na 25 osób

Proponujemy:

  • indywidualne menu skomponowane przez naszego kucharza
  • obsługa kelnerska podczas imprezy
  • dekoracja sali
  • obsługa imprezy przez didżeja (dodatkowo płatne)
Wypsażenie

Posiadamy scenę o wymiarach 8×10 m. Wysokość zadaszenia i sceny jest regulowana.

Kulinaria

Smaczna kuchnia to nieodzowny element udanej uroczystości. Dlatego przykładamy wszelakich starań, by zapewnić naszym Gościom niezwykłe doznania smakowe w tym niepowtarzalnym dniu.

Dania przez nas serwowane to wyjątkowe kompozycje, rozpieszczające podniebienia zarówno dorosłych, jak i najmłodszych. Serwujemy wyjątkowe dania, przekąski, sałatki, zupy, potrawy mięsne i rybne, wiele rodzajów ciast i desery.

Sprawimy, że każdy, nawet najbardziej wymagający Gość doceni talent kulinarny, którym szczyci się nasza wyjątkowa kuchnia.

Menu okolicznościowe

Chrzciny, spotkania rodzinne

120 /os.

  • Zupa

    • Rosół z makaronem, zieloną pietruszką i marchewką

    • Krem brokułowy
    • Krem pieczarkowy
    • Krem porowo-cytrynowy
    • Krem pomidorowo-ziołowy
  • II danie

    2 porcje na osobę
    • Kotlet de volaille z serem i masłem
    • Rolada wieprzowa z boczkiem, ogórkiem, cebulką
    • Kieszonki drobiowe z serem wędzonym, porem, suszoną morelą, żurawiną w sezamowej panierce
    • Rulon drobiowy nadziewany pieczarkami, papryką, pomidorami w panierce
  • Dodatki

    • Ziemniaki gotowane z koperkiem, frytki
    • Zestaw surówek
    • Kapusta zasmażana z boczkiem
    • Sos pieczeniowy
    • Kompot, woda z cytryną
  • Serwis kawowy

    2 porcje na osobę
    • Różne rodzaje ciast
    • Kawa, herbata

Menu okolicznościowe

Urodziny, imieniny, rocznice

155  /os.

  • Zupa

    • Rosół z makaronem, zieloną pietruszką i marchewką

    • Krem brokułowy
    • Krem pieczarkowy
    • Krem porowo-cytrynowy
    • Krem pomidorowo-ziołowy
  • II danie

    2 porcje na osobę
    • Kotlet de volaille z serem i masłem
    • Kieszonki drobiowe z serem wędzonym, porem, suszoną morelą, żurawiną w sezamowej panierce
    • Rolada drobiowa z serkiem topionym i szczypiorkiem otulona boczkiem
    • Rulon schabowy z farszem paprykowo-pieczarkowo-pomidorowym w panierce
    • Filet z kurczaka w panierce serowej
    • Karczek pieczony nadziewany porem
  • Dodatki

    • Ziemniaki gotowane z koperkiem, frytki
    • Zestaw surówek
    • Kapusta zasmażana z boczkiem
    • Sos pieczeniowy
    • Kompot, woda z cytryną
  • Serwis kawowy

    2 porcje na osobę
    • Różne rodzaje ciast
    • Kawa, herbata
  • Zimne przekąski

    3 porcje /os.
    • Mix mięs w galarecie
    • Galart drobiowy
    • Ryba w zalewie octowej
    • Mix wytrawnych babeczek faszerowanych sałatkami
    • Łosoś wędzony na grzance czosnkowej z musem caparowym i rukolą
    • Sałatki: jarzynowa, z kurczakiem (groszek, kukurydza, prazony słonecznik), ryżowa z warzywami, big-mac (mięso mielone, warzywa, prażona cebulka)

Menu okolicznościowe

18 urodziny, spotkania rodzinne

195 /os.

  • Zupa

    • Rosół z makaronem, zieloną pietruszką i marchewką

    • Krem brokułowy
    • Krem pieczarkowy
    • Krem porowo-cytrynowy
    • Krem pomidorowo-ziołowy
  • II danie

    2 porcje na osobę
    • Kotlet de volaille z serem i masłem
    • Kieszonki drobiowe z serem wędzonym, porem, suszoną morelą, żurawiną w sezamowej panierce
    • Trybowane udko z kurczaka nadziewane suszonymi pomidorami, fetą, zieloną pietruszką w otulinie z boczku
    • Filet z kurczaka w serowej panierce
    • Sznycel wieprzowy z pieczarkami, papryką i cebulką
    • Rolada wieprzowa z boczkiem, ogórkiem i cebulką
    • Kulki drobiowe z serkiem topionym i szczypiorkiem w panierce
  • Dodatki

    • Ziemniaki gotowane z koperkiem, frytki
    • Zestaw surówek
    • Kapusta zasmażana z boczkiem
    • Sos pieczeniowy
    • Kompot, woda z cytryną
  • Serwis kawowy

    2 porcje na osobę
    • Różne rodzaje ciast
    • Kawa, herbata
  • Zimne przekąski

    2,5 porcji /os.
    • Mix mięs w galarecie
    • Galart drobiowy
    • Ryba w zalewie octowej
    • Mix wytrawnych babeczek faszerowanych sałatkami
    • Łosoś wędzony na grzance czosnkowej z musem caparowym i rukolą
    • Sałatki: jarzynowa, z kurczakiem (groszek, kukurydza,prazony słonecznik), ryżowa z warzywami, big-mac (mięso mielone, warzywa, prażona cebulka)
  • Kolacja

    1 porcja /os.
    • Barszcz czerwony z paluszkiem
    • Szaszłyk drobiowy lub wieprzowy
    • Krokiety z farszem (wędlina, pieczarki, ser, papryka, mozzarella)

Menu okolicznościowe

Komunie

190 /os.

  • Zupa

    • Rosół z makaronem, zieloną pietruszką i marchewką

  • II danie

    3 porcje na osobę
    • Rolada wieprzowa z boczkiem, ogórkiem, cebulką
    • Karczek pieczony
    • Kotlet de volaille z serem i masłem
    • Kieszonki drobiowe z serem wędzonym, porem, suszoną morelą, żurawiną w sezamowej panierce
    • Trybowane udko z kurczaka nadziewane suszonymi pomidorami, fetą, pietruszką, otulone boczkiem
    • Rulon schabowy z farszem paprykowo-grzybowo-pomidorowym w panierce
    • Chrupiący filet z kurczaka
  • Dodatki

    • Ziemniaki gotowane z koperkiem, frytki
    • Zestaw surówek
    • Kapusta zasmażana z boczkiem
    • Sos pieczeniowy
    • Kompot, woda z cytryną
    • Serwis kawowy

      2 porcje na osobę
      • Różne rodzaje ciast
      • Kawa, herbata
      • Zimne przekąski

        2,5 porcji /os.
        • Galantynki na dwa sposoby
        • Schab ze śliwką otulony majerankiem
        • Rolada wieprzowa z warzywami
        • Schab z musem caparowo-chrznowo-jajecznym
        • Galarciki drobiowe
        • Ryba w zalewie octowej
        • Sałatki: jarzynowa, z kurczakiem (warzywa, prażony słonecznik), zielona (ser lazur, pomidorki cherry, winogrono, pestki dyni, sos miodowo-musztardowy), ryżowa z warzywami
      • Kolacja

        1 porcja /os.
        • Barszczyk czerwony
        • Nuggetsy z kurczaka w panierce serowej z sosem koktajlowym (majonez, ketchup)
        • Strogonow drobiowy podany z grzanką czosnkową

      Menu okolicznościowe

      Pogrzebiny

      od 45 /os.

      • Zupa

        • Rosół z makaronem, zieloną pietruszką i marchewką

      • II danie

        2 porcje na osobę
        • Tradycyjny kotlet schabowy
        • Kotlet de volaille z masłem i serem
        • Karczek pieczony
        • Rolada wieprzowa z boczkiem, ogórkiem, cebulką
        • Rolowane kurczę ze szpinakiem, fetą, w panierce
      • Dodatki

        • Ziemniaki gotowane z koperkiem, frytki
        • Zestaw surówek
        • Kapusta zasmażana z boczkiem
        • Sos pieczeniowy
        • Kompot, woda z cytryną
      • Serwis kawowy

        2 porcje na osobę
        • Różne rodzaje ciast
        • Kawa, herbata

      Menu okolicznościowe

      Studniówka

      175 /os.

      • Uroczysta kolacja

        2 porcje na osobę
        • Medaliony z kurczaka w chrupiącej skorupce
        • Kotlet de volaille z masełkiem, serem i zieloną pietruszką
        • Kulki drobiowe z serkiem topionym i szczypiorkiem
        • Tradycyjny kotlet schabowy
        • Roladka ze schabu nadziewana salami i serem
        • Marynowany karczek z grillowanymi warzywami
      • Zupa

        • Rosół z makaronem, zieloną pietruszką i marchewką

        • Krem brokułowy
        • Krem pieczarkowy
        • Krem porowo-cytrynowy
        • Krem pomidorowo-ziołowy
      • Dodatki

        • Ziemniaki gotowane z koperkiem
        • Frytki
        • Sos pieczeniowy
        • Ketchup
        • Bukiet suruwek
      • Słodki bufet

        2 porcje na osobę
        • Ciasto
        • Kawa i herbata
      • Zakąski

        2 porcje na osobę
        • Półmisek mięs, wędlin i galaretek
        • Półmisek przekąsek „na raz”
        • Bukiet warzyw marynowanych
        • Grzanki czosnkowe z pomidorem, serem i bazylią
        • Sałatka gyros
        • Sałatka ryżowa z warzywami
        • Sałatka „zielona” z sosem winegret
      • Kolacja

        1 porcja na osobę
        • Barszczyk czerwony
        • Chrupiące nuggetsy z kurczaka
        • Pikantne drumsticki z kurczaka, szaszłyk drobiowy
        • Pieczone ziemniaczki, pieczywo, dipy

      195 /os.

      • Uroczysta kolacja

        3 porcje na osobę
        • Medaliony z kurczaka w chrupiącej skorupce
        • Kotlet de volaille z masełkiem, serem i zieloną pietruszką
        • Kulki drobiowe z serkiem topionym i szczypiorkiem
        • Tradycyjny kotlet schabowy
        • Roladka ze schabu nadziewana salami i serem
        • Marynowany karczek z grillowanymi warzywami
      • Zupa

        • Rosół z makaronem, zieloną pietruszką i marchewką

        • Krem brokułowy
        • Krem pieczarkowy
        • Krem porowo-cytrynowy
        • Krem pomidorowo-ziołowy
      • Dodatki

        • Ziemniaki gotowane z koperkiem
        • Frytki
        • Sos pieczeniowy
        • Ketchup
        • Bukiet suruwek
      • Słodki bufet

        2 porcje na osobę
        • Ciasto
        • Kawa i herbata
      • Zakąski

        3 porcje na osobę
        • Półmisek mięs, wędlin i galaretek
        • Półmisek przekąsek „na raz”
        • Bukiet warzyw marynowanych
        • Grzanki czosnkowe z pomidorem, serem i bazylią
        • Sałatka gyros
        • Sałatka ryżowa z warzywami
        • Sałatka „zielona” z sosem winegret
      • Kolacja

        1 porcja na osobę
        • Barszczyk czerwony
        • Chrupiące nuggetsy z kurczaka
        • Pikantne drumsticki z kurczaka, szaszłyk drobiowy
        • Pieczone ziemniaczki, pieczywo, dipy

      Justyna Panfil

      Manager
      Na Państwa życzenie przygotujemy indywidualną ofertę, dostosowaną do Państwa oczekiwań.